informatie over de rijschool

Rijschool in Haarlem

Wil je graag je rijbewijs halen? Zoek niet verder, want Autorijschool Brijder helpt je op weg.

Rijlessen bij Rijschool Brijder Haarlem

Rijlessen volgen om je rijbewijs B te behalen? Dat kan uitstekend bij Autorijschool Brijder. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, waarmee je extra voordelig je rijbewijs kunt halen. In overleg kun je bijna overal opgehaald worden waar jij wilt, daar zijn wij flexibel in. Ook daarom kun je kiezen voor deze rijschool regio Haarlem.

Waarom kiezen voor Autorijschool Brijder?

Voor de rijlessen maken we gebruik van een stoere Mazda 6 Skyactive diesel. Deze moderne auto is heerlijk comfortabel en uiteraard volledig verzekerd. Ons slagingspercentage is hoger dan gemiddeld en met onze jarenlange ervaring kun jij ook extra snel je rijbewijs halen. Dat bespaart je niet alleen geld, maar ook tijd. Je kunt dan zo snel mogelijk zelfstandig autorijden! Dat geeft vrijheid, zodat je overal kunt rijden waarheen je wilt.

Lessen bij een leuke rijschool in Haarlem

Dankzij onze cursisten kunnen wij ook met trots zeggen dat wij één van de besten zijn. Onze cursisten werken hard en slagen dan ook meestal in één keer. Dat doen wij natuurlijk niet alleen, maar met behulp van hen!
Hopelijk kunnen we jou binnenkort ook verwelkomen in onze lesauto.

Theorie halen? Ook hiermee helpen we je graag

Deze autorijschool uit de omgeving Haarlem helpt je niet alleen met je praktijkexamen, maar ook met je theoretische examen. Theorieregels leren is natuurlijk lang niet zo leuk als rijden in de auto, maar het is wel een belangrijk onderdeel bij het behalen van je rijbewijs.
Gelukkig kun je met behulp van ons online programma gemakkelijk en snel leren. Je kunt verschillende proefexamens oefenen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens je theorie-examen. Bovendien staat er op de site een gratis stoomcursus- en vraag en antwoord module voor je klaar.

Hoe kun je contact met ons opnemen?

Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via ons e-mailadres of telefonisch.
Stuur een mailtje met je gegevens naar - info@autorijschoolbrijder.nl - of bel ons direct op 06-51419669 (ook bereikbaar via WhatsApp of sms). We zullen altijd zo spoedig mogelijk reageren, zodat we zo snel mogelijk samen de weg op kunnen in Haarlem, Velsen en omgeving.
Autorijschool Brijder staat voor je klaar!
lesauto
lesauto
lesauto
lesauto
lesauto
lesauto
lesauto
lesauto
lesauto